Nieuws

Gebed voor het jeugdwerk | HGJB  

Categories: Gebedspunten

De HGJB zet zich ervoor in om jongeren van de gemeente bij Christus te brengen. Ze doet dat in afhankelijkheid van God, zonder wie ons werk geen zin heeft. Daarom vraagt ze om met de volgende onderwerpen mee te bidden.

  • We danken voor alle afsluitende activiteiten in het jeugdwerk. Voor alle mooie activiteiten die er in het afgelopen seizoen zijn geweest. We bidden dat de verschillende vormen van jeugdwerk tot zegen van heel de gemeente mogen zijn.
  • We danken voor alle catechisanten die in de afgelopen periode belijdenis hebben gedaan. We bidden dat zij zich opgenomen voelen in de gemeenschap van de kerk en dat zij zich met hun gaven en talenten inzetten voor de opbouw van de gemeente.
  • We bidden voor de scholieren die voor hun eindexamen staan. Voor sommige jongeren is het een tijd vol spanning en stress. We bidden dat zij de rust ontvangen om de examens goed te kunnen maken. Ook bidden we voor alle mensen die om de examenkandidaten heen staan; dat zij tot steun zijn in deze voor veel jongeren spannende tijd.