Nieuws

Opening “Het Kruispunt”.

Categories: Activiteiten,Algemeen

Wat is er de afgelopen tijd hard gewerkt door bouwvakkers, inrichters en vrijwilligers om alles op tijd klaar te krijgen. De laatste weken zelfs in de avonduren. Maar het is gelukt! Het Kruispunt, het centrum waar we zo trots op zijn, maar waar we vooral dankbaar voor zijn, kan worden geopend.

Er zullen vast nog wel bepaalde zaken aangepakt moeten worden maar dat zijn, in het grotere geheel, nog details.

We hopen dat velen de weg naar Het Kruispunt zullen weten te vinden. Er zal gezongen en gebeden worden, het Evangelie wordt er verkondigd, er wordt muziek gemaakt, er zal worden vergaderd, maar er is ook ruimte voor bezinning. Verder is er de mogelijkheid gecreëerd om elkaar te ontmoeten. Niet uitsluitend voor leden van onze gemeente, maar ook voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Daarom is Het Kruispunt multifunctioneel op diverse vlakken en hopen we dat het een centrale plaats in ons dorp zal innemen.

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar hoe het er van binnen uitziet. Misschien hebt u al van sommigen gehoord dat het prachtig is geworden, maar natuurlijk wilt u dit met eigen ogen zien.

Daarom nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij de officiële opening op zaterdag 2 november om 14.00 uur. Na het (korte) officiële gedeelte zal er tot 17.00 uur open huis zijn, om iedereen de gelegenheid te geven om alle ruimtes op zijn gemak te bekijken.

Zondag 3 november om 10 uur zal de eerste Eredienst in de kerkzaal worden gehouden. We zien uit naar dit bijzondere moment.