Nieuws

Dabarcommissie

Categories: Algemeen,Besef,Gebedspunten

Beste Gemeenteleden,

Vanaf komend weekend zijn er 3 teams dabaristen actief op camping het Berkenven in de Pollen.

De dabarperiode is van 18 juli tot 15 aug. Het thema van dit jaar is: Van Horen Zeggen. Naar aanleiding van Romeinen 10: 13-21.

Van: van wie hebben wij het evangelie gehoord? Horen: Luisteren! naar onze naaste… Zeggen:en Vertel! Hoe? met onze woorden en daden!

De eerste twee weken: van 18 juli tot 1 aug zijn Niels de Geus, Guido den Hoed, Mariete de Vos, Maartje van Veluw, Eline van Malsen en Demi Leunk op de camping te vinden.  Zij vormen samen team 1.

Team 2 wordt gevormd door Sjoerdje van Burken, Inge Bakhuis, Timo Geurts, Frank van Wijhe en Thirsa den Braanker en Joëlle. Zij zijn actief op de camping van 1-8 augustus.

Tenslotte worden zij afgewisseld door team 3 in de laatste week (8-15 augustus). Team 3 bestaat  Ferrie van Veluw, Richard van Veluw, Caroline den Bleker, Angeline van Essen, Peter van Holten en Willeke Rakhorst.

Bid u met ons mee dat zij door de kracht van de Geest mogen laten zien wie Jezus is? Liefde en aandacht mogen geven aan de kinderen en volwassenen op de camping.  Ze organiseren elke ochtend een kinderclub, in de middag activiteiten variërend van knutselen tot sport en spel, savonds is er poppenkast en gezellig samenzijn. Dabar: evangelisatie en recreatie door woord en daad!

de Dabarcommissie