Nieuws

Vakantie Bijbel Week 2017

Categories: Activiteiten,Algemeen,Kinderen

Ook dit jaar willen we weer een fantastische VakantieBijbelWeek (VBW) organiseren voor de kinderen in Vriezenveen, Aadorp en de Pollen. De voorbereidingen voor deze week zijn al weer in volle gang.

De VBW zal dit jaar worden gehouden van 24 t/m 30 juli. Deze week zal in het teken staan van het thema “Aan Tafel”. Door Bijbelverhalen, samen zingen en bidden, maar ook door gezellig samen te knutselen en leuke spelletjes te doen, willen we de kinderen in de basisschoolleeftijd Gods liefde voor hen laten zien en voelen. Ook zullen er actieve middagprogramma’s worden georganiseerd waar de kinderen op een speelse en sportieve manier worden uitgedaagd.

Dit alles kan niet zonder de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Dit jaar zijn we op zoek naar mensen die de teams op verschillende locaties willen versterken en ondersteuning willen bieden bij het voorbereiden van de VBW.

  • Locatie De Pollen
  • Westerdok
  • Shalom

Ook voor de middagprogramma’s zijn er nog mensen nodig die willen helpen bij het voorbereiden en organiseren van de programma’s.

Dit zijn taken die al voor de VBW gedaan moeten worden en ook gedaan kunnen worden door mensen die tijdens de VBW zelf er niet bij kunnen zijn.  Om de VBW goed te laten verlopen zijn deze mensen echt hard nodig en ook hier geldt: vele handen maken licht werk. Denk niet dat is iets voor mijn buurvrouw of buurman maar denk vooral wat kan ik samen met mijn buurvrouw/man of vrienden betekenen voor de VBW, ook kleine dingen moeten gedaan worden en dan is het fijn dat je op meerdere mensen kunt terug vallen. Alvast bedankt voor jullie medewerking! Je kunt je opgeven bij het onderstaande mailadres.

Natuurlijk zijn we in de week zelf ook veel vrijwilligers nodig die willen helpen bij het knutselen en begeleiden van de kinderen. Misschien bent u al benaderd door een van onze locaties, maar u mag zich zelf ook aanmelden bij ons.

Heeft u één of meerdere dagen tijd om op een ontspannen manier mee te bouwen aan Gods koninkrijk, meld u dan aan bij de VBW.

vbw@hervormdvriezenveen.nl

Namens de stuurgroep, alvast bedankt!

Corine de Jong
Annemarie Blonk
Ans Goossen
Laura Scherphof (contact persoon Middagprogramma’s)