Nieuws

SEPTEMBER:  MOOIE ACTIES BIJ DE AKKER

Categories: Activiteiten,Algemeen

Gedurende de maand september zijn er in Christelijk Boekenhuis De Akker, Westeinde 305 diverse interessante activiteiten voor verschillende doelgroepen, met bijpassende actieprijzen:

  • Donderdagavond 7 september staat in het teken van de VROUWENBIJBEL. Mevrouw Dr Hennie Marsman uit Losser vertelt ons aan de hand van het Bijbelboek RUTH meer over de bijzondere insteek van de Vrouwenbijbel. Als lid van de kern-redactie was zij betrokken bij het tot stand komen van de Vrouwenbijbel en schreef mee aan de toelichting op de onderlinge relaties en achtergronden van diverse vrouwen in de Bijbel. De Vrouwenbijbel bevat meer dan 70 biografieën, een encyclopedie en een bijbelrooster, kijk ook op devrouwenbijbel.nl Inloop vanaf 19 uur met koffie, start vanaf 19.30 uur.
  • Bible-journaling, voor een creatieve stille tijd met schrijven, tekenen en schilderen bij de Bijbel. Na de succesvolle workshops Handlettering vervolgen we met het illustreren bij de Bijbel, in groepen op maandagavond 18 en 25 september , opgave liefst telefonisch 0546-563493. Vol is vol, zie ook Facebook en andere media!
  • Nieuwe cursusmaterialen voor Bijbelstudie; bij de start van het winterseizoen kunt u in de Akker terecht voor nieuwe uitgaven voor gezamenlijke en persoonlijke Bijbelstudie en liedbundels, verstandig om op tijd te bestellen bij grotere aantallen, met korting.
  • Oktober is kinderboekenmaand voor de Christelijke boekhandel, met als thema: Bibbers in je buik- je hoeft niet bang te zijn! In de Akker vindt op zaterdagmiddag 30 september hiervan de aftrap plaats met diverse leuke acties en activiteiten. Er zijn 3 actieboeken voor de leeftijdsgroepen kleuters, midden- en bovenbouw op aantrekkelijke prijzen, een actie-CD en een werkboek met lessuggesties
  • Kijk ook eens op akkerboek.nl en FacebookDeAkker