Nieuws

M.C. De Rankjes

Categories: Activiteiten,Algemeen,Verenigingen

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur!

M.C De Rankjes geeft wekelijks club aan meiden van groep 3 t/m 8 op 4 locaties in Vriezenveen. We zingen, bidden, luisteren naar een verhaal en daarna gaan we knutselen, spelletjes spelen of wat lekkers maken. Lijkt het je leuk om mee te doen, kom dan gerust op een van onderstaande tijden langs om een keer te komen kijken! Je bent van harte welkom!!

We geven club op maandag en dinsdag van 18.30-19.45 uur. Dit jaar is ook de ‘grote’ groep (groep 7&8) weer gewoon op de maandag en dinsdag op deze tijd.

Maandag is er club in de Rehoboth school en in het Stjaävelin. Dinsdag wordt er club gegeven in de Eltheto school en in de Shalom school.

 

GEZOCHT:

Om goed van start te kunnen gaan zijn we op zoek naar leiding. Lijkt het u/je leuk om er samen met de meiden een gezellig seizoen van te maken laat het dan weten.  We hebben voor de dinsdag avond nog te weinig leiding, dus daar zou de voorkeur naar uit gaan! Bij belangstelling graag contact op nemen met Ans Goossen (G.Goossen3@kpnplanet.nl) of Erika Spenkelink (erikaspenkelink@gmail.com)