Nieuws

Feest bij www.akkerboek.nl

Categories: Algemeen

FEEST bij www.Akkerboek.nl: al ruim 500 likers op Facebook, prijs met waardebon

Ruim een maand na de feestelijke opening van de Facebookpagina van De Akker is deze al goed bekend. Er zijn inmiddels ruim 500 likers. Onder de eerste 500 likers is een kadobon ter waarde van 25 euro uitgereikt. De gelukkige is Jolanda Hoff uit Wierden, zij heeft de kadobon inmiddels ontvangen. Like en/of share Facebook De Akker Vriezenveen en blijf zo op de hoogte van nieuwe artikelen en acties.

Ook de introductie van de spaarkaart loopt goed. Er zijn er al meer dan 250 Akker spaarkaarten uitgereikt. Bij besteding van 10 euro ontvangt de klant een spaarpunt. Bij inleveren van een volle spaarkaart, 10 spaarpunten, ontvangt de klant een Akkerbon ter waarde van 5 euro.

U wordt van harte uitgenodigd rond te kijken in de webshop www.akkerboek.nl en de Facebook pagina te bezoeken voor een like of share, maar uiteraard bent u ook van harte welkom voor een goed gesprek en kop koffie in de winkel aan het Westeinde 305 in Vriezenveen.

 

FEESTDAGEN OPENSTELLING DE AKKER

Rondom de feestdagen geldt een gewijzigde openstelling voor Christelijk boekenhuis De Akker en dus voor de verkrijgbaarheid van collectebonnen, kerstkaarten bezorgactie van Reflection en de kerstpakketten actie van Werkgroep Oost Europa. Er gelden extra koopavonden op dinsdagavond 22 en woensdagavond 23 december, op 24 en 31 december is De Akker gesloten vanaf 16.00 uur. Op DV 2 januari 2016 wordt er balans opgemaakt en is de winkel gesloten.                                              Staf, bestuur en vrijwilligers van de Akker wensen u Gezegende Kerstdagen, een goede jaarwisseling en veel Heil & Zegen voor 2016!