Nieuws

Zingend geloven & getuigen met Looft den Heer uit Notter

Categories: Activiteiten,Algemeen

Zingend geloven & getuigen met Looft den Heer uit Notter

In navolging op eerdere succesvolle samenzangavonden organiseert de Christelijk Gemengde Zangvereniging Looft den Heer uit Notter dit jaar een reeks van koor- en samenzangavonden door de regio. De eerste avond van deze serie is op DV vrijdag 29 april aanstaande in Het Centrum in Nijverdal. Samen met u willen wij graag zingend geloven en getuigen. Een avond waarin we gesterkt kunnen worden in het samen geloven en weer op weg geholpen worden om in deze wereld te staan en te getuigen van onze Heer.

Deze avond staat onder leiding van onze dirigent Jan Quintus Zwart. Ook Ronald IJmker en Leon Koppelman zullen hun bijdrage leveren op orgel en panfluit. Ds. Bierma zal de opening en sluiting verzorgen.

De avond begint om 19.30 uur, in Het Centrum aan de Dahliastraat in Nijverdal. De toegang is gratis, wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. Iedereen is van harte welkom om onze voorbereiding op de zondag mee te vieren! Kijk voor meer informatie en de data van onze andere concerten op www.looftdenheer.nl.