Nieuws

Vakantie Bijbel Week 2016 – informatie

Categories: Activiteiten,Algemeen,Gemeente,Kinderen

 

Nog ruim drie weken en dan gaat de VBW 2016 van start. Dit jaar is het thema ‘De Bouwplaats’. Een prachtig thema om mee aan de slag te gaan. De organisatie van de VBW zouden we ook kunnen zien als een bouwplaats. We lopen met zoveel mensen op deze bouwplaats rond, ruim een half jaar zijn we met elkaar bezig (geweest) op dit terrein met allemaal hetzelfde doel voor ogen. We weten dat we hierin geleid worden door de meest wijze Opzichter in de geschiedenis: Onze Hemelse Vader. Immers: Als de Heer het huis niet bouwt, vergeefs zwoegen de bouwers, Psalm 127:1. We geloven dat God het ‘vbw-huis 2016’ wil bouwen. En niet alleen dat, Hij is onze persoonlijke Maker en bouwt verder aan ons leven. En als dat voor ons geldt, dan geldt dat ook voor al die kinderen die we de komende VBW hopen te ontmoeten. Het is onze wens dat deze kinderen en tieners hun Schepper (leren) kennen en zich veilig weten in de handen van hun Maker. We hopen dat u mee wilt bidden om Zijn rijke Zegen op de bouwplaats. De Vakantie Bijbel Week vindt plaats van 18 t/m 24 juli. De ochtendprogramma’s zijn op maandag t/m donderdag.

In de volgende kerkbode zullen alle locaties voor het ochtend- en middagprogramma vermeld worden. Ook wordt er op alle basisscholen in Vriezenveen, Aadorp, Hoge Hexel en de Pollen een flyer uitgedeeld aan de kinderen met alle benodigde informatie. Mocht uw zoon/dochter naar een andere basisschool gaan dan hierboven vermeld, dan kunt u verdere informatie vinden op www.hervormdvriezenveen.nl. of een mail sturen naar vbw@hervormdvriezenveen.nl. Ook kunt u contact opnemen met onze jeugdwerkcoördinator Gineke Abbes, 06-37478297.

 

Voor kinderen van 6 t/m 14 jaar van het speciaal onderwijs wordt er ook dit jaar in Aadorp een aangepast programma georganiseerd van 10.00 tot 11.30 uur. Het programma is gedeeltelijk samen met de kinderen van groep 0 t/m 5 en gedeeltelijk apart in een eigen ruimte met eigen activiteiten. U kunt uw zoon/dochter opgeven per mail: andersbegaafden.vbw@gmail.com of telefonisch bij Annetta Overweg (0546-564532). Ook voor meer informatie kunt u bellen of mailen.